Pozdrav ekipa. Otvaram temu kako riješiti moj problem sa strujom u staroj kamenoj kućici koju adaptiram.
Električar mi je zamijenio stare osigurače na zavijanje sa automatskim i sklopkom. Sve je funkcioniralo jedno vrijeme dok nisam jedan dan ušao u kuću i vidio da nema struje. Sklopka je iskočila. Podignem sklopku i idem upaliti svjetlo, sklopka iskoči i nastavi iskakati gdje god u kući upalim bilo koju sijalicu, sa utičnicama ista stvar. Ipak u cijeloj kući nađem dvije utičnice na koje sklopka ne iskače. Električar koji mi je to radio više nije dostupan, zovem drugog koji dođe i prespoji mi nešto kao da mi radi jedna sijalica još pa će doći drugi dan i ne dođe više. Nakon tjedan dana sve normalno radi u cijeloj kući baš sve i ne iskače sklopka ni osigurači. Bojim se šta će biti kad završim s adaptacijom kad ugradim bojler, klimu i druge veće potrošače. Inače struja na satu je monofazna i ne znam ima li svrhe fidova sklopka ili može bez nje. Bio bi najsretniji da se ovde u ekipi nađe stručni električar koji bi mi došao to srediti, jer koga god pozovem napravi mi gore.