Da vidimo da li ovdje ima bajkera? Pokažite makine!

Ja sam moto karijeru započeo kao i većina... na APN-u 6
Nastavio sa Apriliom SR50 Ditech... koju je nasljedila SR150 čim sam položio A kategoriju tamo negdje 2013 ja mislim...
Pa vidio bole koljena od skuterčića, uzeo Yahahu XT600 koju sam vozao 2 godine
Vidio da ću s tim zaginut, pa se primirio i uzeo...
Taraaaaaaaaaaa :
nije motor već je skuter, ali ajd

Troumio sam se između novog Kymca Downtown 300i, odnosno Kawasakia J300, nove Yamahe Xmax 300i iron max koju sam umalo i uzeo...no srce me odvelo na Yamahu Majesty 400!
Uglavnom kako se nikako nisam mogao riješiti XT-a, našao sam jednog lokalca koji je bio pristao na zamjenu ključ za ključ... no taj Majesty je bio 2006g, imao oko 35000km, udaran, dio šasije što drži prednju masku puknut... no ipak sam probao đir i oduševio se zaštitom od vjetra i položajem sjedenja koji je nekako "u skuteru". No zamjena se nije dogodila jer mi se neda puno cackat po skuteru, pa sam otišao malo po njuškalu i našao ovog mog ljepotana u Splitu. 2009g, 9600km sa cijenom od 4000€. Da su kilometri originalni dokazuje servisna knjižica, kao i gume koje su godišta ko i skuter... izgledale mi kao nove kako je garažiran..

Sad na satu ima 14000km i sve je prošao bez greške... zamjenio sam mu zadnje pločice, ulje mjenjam pred svak sezonu kao i filter. Uštimao mu variomat tako da ima bolja ubrzanja, ali i bolju konačnu jer rolice nisu okrugle već imaju neki oblik (dr. pulley patent). Uglavnom prezadovoljan!