Trenutno imam Sony Xperiu 10 III.
Moja negativna iskustva s mobitelom su da je kamera očajno loša po noći... često šteka kad se otvori, nije fluidna. Kad otvorim whatsapp i njime nešto slikam, treba ponekad i 30 sekundi da procesira sliku. Zna ponekad zaštekat, tipa jednom tjedno pa ga treba resetirati kombinacijom tipki. Nezadovoljan sam glasnoćom kad slušam muziku, zvučnik je mono i jako slab.
Pozitivna iskustva su ta da mu baterija trajeeeeeeee ekstremno dugo! Limitirao sam mu punjenje na 80% zbog "čuvanja" baterije, i ne uspijem ga potrošiti u danu. Često visim na mobitelu, imam push na 4 maila, whatsapp, viber, face, messenger, instagram... bluetooth i mrežni podaci stalno uključeni i na kraju dana mi bude bez problema 30% baterije. Ekranom sam zadovoljan premda treba malo privikavanja jer je uzak a visok. Zadovoljan sam prednjom kamerom jer hvata široki kut.
Cijena je bila oko 3500kn i opet bi ga kupio da mogu, ponajprije zbog baterije... jer kad bi npr na XZ3 vidio da je baterija na 30%, panika bi me hvatala... dok ovdje 30% može i cijeli dan ako upalim uštedu baterije